N95/FFP2Masker op maat

Ultra Ademend

Ultra Ademend zonder contact met de mond is er voldoende ruimte om vrij te ademen en te spreken.

Geen Druk Punten

 

De op maat gemaakte siliconen ring creëert geen drukpunten, waardoor het masker gedurende langere tijd gedragen kan worden

Lichtgewicht Materiaal

 

3D-geprint nylon 12 is een ongelooflijk lichtgewicht en toch robuust materiaal.

Herbruikbaar en Ecologisch

 

Zowel de siliconen als de schaaldelen zijn herbruikbaar, steriliseerbaar en vaatwasmachinebestendig

Meer informatie of bestellen mail naar info@orthoshapes.nl

 Levensduur N95/FFP2 masker

Onze oplossing is om de problemen van ongemak, afval en hoge kosten van verbruiksartikelen (riemen, metaal, enz.) Op te lossen door middel van een 3D-geprint, 100% op maat gemaakt, herbruikbaar en steriliseerbaar ademhalingsmasker.

Elk masker is gepersonaliseerd op basis van een gebruikersscan met behulp van onze software. Deze scans kunnen in minder dan een minuut worden gemaakt met een smartphone of tablet. De aangepaste pasvorm elimineert drukpunten en wrijving, wat helpt bij het voorkomen van gezichtssporen en pijn bij langdurig gebruik.

De samenstelling van het masker van hoogwaardige 3D-geprinte materialen optimaliseert de eigenschappen van het masker, waardoor het voldoet aan de bescherming en medische normen, terwijl het lichter blijft dan de meeste oplossingen.

Een lichtgewicht en perfecte pasvorm betekent dat er minder spanning nodig is om waterdichtheid te garanderen. Zonder contact met het gezicht is het volledig ademend en worden de filters optimaal gebruikt, waardoor afval wordt verminderd en kosten worden bespaard op de middellange en lange termijn.

Meer informatie of bestellen mail naar info@orthoshapes.nl

OPBOUW N95/FFP2 Masker

Onze Maskers bestaat uit 5 onderdelen

  1. De op maat gemaakte siliconen ring zorgt voor een perfecte afdichting met het gezicht en biedt extra comfort.

  2. De hoofdschaal is op maat gemaakt en 3D-geprint met lichtgewicht en steriliseerhaar Nylon 12-materiaal.

  3. De binnenroosters bieden ondersteuning aan de filterkussens, zodat er geen contact is tussen de filters en het gezicht.

  4. Voorgesneden om in de roosters te passen, bieden we een reeks filteropties die geschikt zijn voor medische en civiele toepassingen.

  5. De buitenste roosters bieden voldoende ademruimte terwijl de filterkussens op hun plaats blijven.

Meer informatie of bestellen mail naar info@orthoshapes.nl

Hoe werkt het  N95/FFP2 Masker?

Het Orthoshapes masker is gemaakt via een volledig gedigitaliseerd proces. De op maat gemaakte siliconen ring zorgt voor een perfecte afdichting met het gezicht en biedt extra comfort. De hoofdschaal is op maat gemaakt en 3D-geprint met lichtgewicht en steriliseerbaar Nylon 12-materiaal. De binnenroosters bieden ondersteuning aan de filterkussens, zodat er geen contact is tussen de filters en het gezicht. Voorgesneden om in de roosters te passen, bieden we een reeks filteropties die geschikt zijn voor medische en civiele toepassingen. De buitenste roosters bieden voldoende ademruimte terwijl de filterkussens op hun plaats blijven.

Innovatieve Clip technologie
 

We hebben een robuust en innovatief clipsysteem ontwikkeld. Gebruikte filters kunnen in één beweging worden verwijderd en een nieuwe kan met hetzelfde gemak worden geplaatst, zonder ooit het masker af te hoeven doen. De filterroosters zijn eenvoudig te demonteren, steriliseerbaar en vaatwasmachinebestendig.

Comfortabel bandjes Systeem

 

De ontwerpmentaliteit achter de riemen is een ergonomisch systeem waarmee het masker gedurende een langere periode kan worden gedragen. De bandafstandhouder zorgt ervoor dat de bandjes de oren niet irriteren.

Meer informatie over het masker? Klik op de link hieronder

© 2020 door OrthoShapes B.V.

  • Linkedin
  • Instagram