Zoeken
  • ilian023

Meet the team- Peter Ruijtenberg

Meet Peter Ruijtenberg, 26 jaar oud en salesmanager bij OrthoShapes. De meeste klanten van OrthoShapes zullen hem dan ook wel bekend voorkomen aangezien hij in de meeste gevallen het aanspreekpunt is voor de klant.


Peter is in 2016 in de organisatie gekomen om zijn vader Ferry Ruijtenberg te helpen met werkzaamheden. Begonnen in de frezingen, nu salesmanager van OrthoShapes. Tijdens dit proces heeft Peter een hoop geleerd over het vakwerk in de orthopedie. De afgelopen jaren heeft hij zich dan ook steeds verder verdiept in de markt, waardoor hij goed begrijpt wat de klanten verwachten.


Buiten zijn werk om is Peter een fanatiek sporter en houd hij erg van gezelligheid. Helaas door alle omstandigheden rondom het covid-19 virus komt van beide weinig terecht. Toch zoekt hij de gezelligheid ook op, sinds 7 maanden is er namelijk een puppy, deze brengt zowel thuis als op kantoor een hoop gezelligheid en drukte met zich mee.

'Ik zie de toekomst van de digitalisatie van de orthopedische markt positief in, er zijn, en er komen nog meer innovaties op het gebied van 3D-scannen en printen. Zo ontstaat er een perfecte combinatie: ‘Vakwerk in een digitaal jasje’.

Wilt u samen met Peter eens sparren? Of wilt u vrijblijvend eens kijken naar de mogelijkheden die OrthoShapes te bieden heeft?


U kunt Peter bereiken via: peter@orthoshapes.nl of 0646093574
25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 door OrthoShapes B.V.

  • Linkedin
  • Instagram