top of page
rodin.png

'Uw digitale werkplaats'

Rodin4D is wereldwijd aanbieder van hun software en toebehorende artikelen. Rodin4D is een CAD/CAM software ontwikkelaar speciaal voor de orthopedie. Met hun Neo-software kunnen gipsmodellen worden vervangen voor een digitaal bestand. 

In de Neo-software kan een 3D-Scan worden ingeladen, deze kan vervolgens handmatig worden bewerkt naar eigen wensen en behoeften. Alle workflows zijn zelf te bepalen, zo zijn er geen beperkingen. De software is makkelijk in gebruik en kan binnen twee dagen geleerd worden. OrthoShapes biedt deze trainingen dan ook aan. Na deze training kan een digitale database worden gemaakt met alle modellen waardoor reproductie makkelijk toegankelijk is. De NEO-software van Rodin4D is gemaakt voor de orthopedie en werkt passend met meerdere 3D-Scanners. In de software kan ook een model worden gerealiseerd door middel van het zelf invoeren van handmatige maatname.  

Rodin4D biedt ook een speciale software voor podologen aan genaamd Arkad. Met deze software kunnen inlegzolen, digitaal 3D worden ontworpen, worden bewerkt en worden geprint. 

Na het perfectioneren van de gemaakte 3D-Scan in de software is een freesbaar of 3D-printbaar model gerealiseerd, deze frezing kan uiteraard worden uitgevoerd bij OrthoShapes. 

Meer informatie over de Software toepassingen van Rodin4D?

Rodin4D toepassingen 

bottom of page