top of page
Schermafbeelding%202021-02-03%20om%2010.

Scan, Fit, Print 

Interesse in een gepersonaliseerde workflow? 

Schermafbeelding 2021-03-25 om 11.22.36.

Scan

Fit

Print

ShapeShift3D is een Canadese software ontwikkelaar, gespecialiseerd in het maken van een gepersonaliseerde workflow voor het 3D-scannen van het menselijk lichaam. 

Verder ontwerpt ShapeShift3D modellen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam. Alle modellen zijn ter ondersteuning en/of bescherming van het lichaamsdeel.

De ShapeShift3D workflow vormt 3D-scans in ontworpen modellen. Alle gemaakte scans zijn zelf nog te bewerken in de software om aan eigen wensen en behoefte te voldoen. Doordat de software gebaseerd is op het 3D-Printen van producten is na het modelleren een eindproduct direct printbaar. 

 

 

 

Samen met ShapeShift3D is dan ook het 'Scan, Fit, Print' principe opgezet. Door deze manier van werken is het proces sneller, is er minder afval en ontstaat er een digitale database waarbij reproductie makkelijker mogelijk is. 

ShapeShift3D werkt ook graag aan de innovatie en vernieuwing van producten en workflows. In goed overleg met de opdrachtgever maakt ShapeShift3D een uniek product of workflow voor uw bedrijf. 

Onze vrienden uit Canada hebben een jong, enthousiast team en zijn altijd bereid om te brainstormen over ideeën en plannen. 

Shapeshift3D toepassingen

bottom of page